Website la Cheie

Cheia casei tale on-line pentru afacerea ta

Multe afaceri vor să aibă un site ca să poată vinde mai bine, mai mult, mai ușor. Însă realizarea lui poate dura foarte mult și să te coste o avere.

Cu Website la Cheie vei învăța cum să-ți construiești chiar tu, în doar 5 zile, un site de prezentare al afacerii tale, în WordPress, urmând tutoriale pas cu pas. Un site care să-ți placă și de care să fii mândră. Un site funcțional, care să-ți vândă serviciile tale 24/7.

Și vei putea face asta chiar dacă nu ai cunoștințe de programare și chiar dacă îți este frică de partea tehnică și crezi că nu te vei descurca.

Pentru că Website la Cheie este un minicurs care include template-uri și tutoriale video pentru WordPress, special create pentru femei antreprenor ca tine. În această colecție ai tot ce-ți trebuie ca să-ți construiești un site nou-nouț, care arată și care merge bine.

Site-ul tău poate arăta așa!

În 2021 este esențial ca orice afacere care vrea să vândă constant să aibă un site.
Imaginează-ți numai cum ar fi să ai un site de prezentare de care să fii complet îndrăgostită:

Unul care să nu te coste sute de euro.
Unul pentru care să nu fie nevoie să știi programare.
Unul care să nu-ți ia săptămâni întregi să-l faci!

Ca femeie antreprenor, știu că te dedici trup și suflet afacerii tale, că te străduiești să le oferi serviciile cele mai bune clienților tăi și că, în același timp, încerci să păstrezi timp și pentru familie sau pentru tine.

Și câtă vreme te ocupi de toate astea, crearea unui site funcțional, care să arate cum îți place ție și cum ți-l imaginezi, dar care și vinde, pare un lucru imposibil. Și care îți consumă muuuuult timp, căutând informațiile tehnice necesare pe internet și încercând să le aplici fără ca să strici altceva din ceea ce ai făcut deja.

Și cui îi pasă de cum arată site-ul tău până la urmă? Nu pot oamenii să se îndrăgostească doar de serviciile pe care le oferi?

Îmi pare rău să-ți spun, dar potențialilor tăi clienți LE PASĂ de cum arată site-ul tău!

Și le pasă mai mult decât realizezi tu.

În DOAR 0.05 secunde vizitatorii site-ului tău își pot forma o părere despre afacerea și brandul tău. 

Pare ireal? Din păcate, nu este.

Știu cât de copleșitor este pentru tine să te gândești la a-ți face un site.

Prima oară când m-am logat în WordPress nu găseam și nu înțelegeam nimic, deși aveam experiență de câțiva ani ca programator. Așa că, în ultimii ani am învățat fiecare funcționalitate, am testat zeci de teme, plug-ins și page builders,
mi-am perfecționat designul și am ajutat zeci de femei antreprenor să-și construiască un site pentru afacerea lor.

Dacă și tu ești pregătită să câștigi mai mulți bani, să ajungi la clientul tău ideal și să te diferențiezi în nișa ta de piață, este timpul să investești în site-ul tău. Dar nu trebuie să o faci singură. Și nu trebuie să plătești unui web designer sute de euro. Vom face asta împreună!

Ești pregătită să te mândrești cu site-ul tău?

Dacă faci handmade cu produse personalizate, dacă ai servicii de consiliere în nutriție, fitness sau alt domeniu, dacă ești psihoterapeut sau psiholog și ai un cabinet de unde îți desfășori activitatea, un site de prezentare este casa virtuală pe care o cauți.

Template-urile Violets

Template-urile Mermaid

Template-urile Jungle

Îți prezint Website la Cheie - un minicurs creat pentru femei antreprenor ca tine, care să te ajute să-ți construiești în doar 5 zile site-ul de prezentare mult dorit și care să arate așa după cum ți l-ai imaginat.

După finalizarea minicursului vei avea și tu:

Un site superb, cu design personalizat și corect construit din punct de vedere tehnic.

Încrederea să creezi, să administrezi și să editezi noul tău site, pas cu pas, cu ajutorul videourilor. Și fii liniștită – am explicat TOTUL pe înțelesul tău!

Ce conține Website la Cheie?

Template-uri Drag & Drop pentru paginile Acasă, Despre mine, Servicii, Blog, Contact,
în câte 3 seturi (structură, culori, fonturi) de design diferite.

Le poți folosi ca atare sau le poți combina între ele!
Ba chiar le poți integra în site-ul tău actual, dacă folosești Elementor!

3 template-uri cu structură, culori, fonturi diferite pentru pagina Acasă

3 template-uri cu structură, culori, fonturi diferite pentru pagina Despre mine

3 template-uri cu structură, culori, fonturi diferite pentru pagina Servicii

3 template-uri cu structură, culori, fonturi diferite pentru pagina Blog

3 template-uri cu structură, culori, fonturi diferite pentru pagina Contact

Tutoriale scurte, clare și ușor de urmărit pentru ca tu să poți aplica informația imediat și să-ți construiești site-ul pas cu pas, în doar 5 zile.

Și tu îți poți construi site-ul la fel de ușor!

1

Tutorial cum să îți cumperi găzduirea + domeniul

2

Tutorial cum să îți activezi SSL-ul

3

Tutorial cum să instalezi WordPress

4

Tutorial cum să setezi WordPress

5

Tutorial cum să instalezi o temă

6

Tutorial cum să personalizezi structura site-ului

7

Tutorial cum să creezi pagini și să editezi meniul

8

Tutorial cum să instaleazi module pentru funcționalitate

9

Tutorial cum să faci setările pentru Page Builder

10

Tutorial cum să adaugi template-urile

11

Tutorial cum să personalizezi
template-urile

12

Tutorial cum să adaugi și să formatezi articole pe Blog

În plus, primești și bonusurile acestea:

Bonus 1

Administrarea site-ului tău

În acest Tutorial video bonus îți voi arăta cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi, astfel încât să ai un site securizat permanent și actualizat constant, protejat de atacurile virușilor.

Bonus 2

Plugin-uri
recomandate
Un Ghid PDF cu toate plugin-urile de care ai nevoie pentru noul tău site, astfel încât să-l ai optimizat, pregătit pentru SEO și securizat în permanență.

Bonus 3

Ghiduri de fonturi și culori
3 Ghiduri de fonturi și culori pe care să le folosești în social media ca să-ți menții consistența brandului, astfel încât afacerea ta să fie recunoscută ușor de către audiența ta.

Bonus 4

Creează-ți adresa de
e-mail profesională

Tutorial video bonus în care îți arăt pas cu pas cum să îți creezi o adresă de e-mail cu extensia domeniului tău și cum să adaugi un formular de contact pe site-ul tău.

Roxie e cea mai tare în acest domeniu! Îmi place tare site-ul pe care mi l-a creat după cerințele mele, deci este atentă la detalii, profesionistă și organizată. Am avut o colaborare frumoasă și o recomand pe Roxie pentru blândețea cu care te învață și te îndrumă în înțelegerea și aplicarea informațiilor.

Carmen Drăguț

O recomand pe Roxie cu toată încrederea și cu tot sufletul! A lucrat exact pe cerințele mele, a comunicat exemplar, a explicat în detaliu și pe înțelesul meu tot ce și cum să mă descurc mai departe cu site-ul. Îți mulțumesc, Roxie!!!

Anamaria Vîlcu

O recomand cu toată încrederea pe Roxana. Are multă răbdare, pricepere și dorința sinceră de a ajuta clientele. Pentru fiecare problemă, pentru fiecare solicitare cu care am venit, ea mi-a găsit răspunsuri și m-a ajutat cu sugestii astfel încât la final să am un site care să mă reprezinte și care să arate așa cum mi-am dorit.

Raluca Neacșu

Numele meu este Roxie Hristev și creez site-uri pentru femei antreprenor din 2019. Am ajutat peste 20 de antreprenoare să-și construiască casa on-line a afacerii lor, iar acum vreau să te ajut și pe tine să faci asta!

Folosesc WordPress pentru a crea site-uri pentru că știu că este opțiunea cea mai versatilă și ușor scalabilă pentru orice tip de afacere.

Sunt convinsă că oricine poate învăța să își facă site-ul singură, atât timp cât are la dispoziție instrumentele și cunoștințele potrivite. Am decis că vreau să învăț femeile antreprenor cum să își creeze propriul site, fără să apeleze la un web designer.

Este timpul să îți construiești un site fără bătăi de cap, în care să investești suma corectă de bani și care să fie finalizat repede, astfel ca tu să-ți poți crește afacerea și să câștigi timp pentru familia ta.

Te ajut cu tot ce știu și îți ofer toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie în minicursul Website la Cheie, astfel încât să reușești să-ți lansezi site-ul de care să te mândrești în sfârșit. Casa virtuală a afacerii tale în care să-ți inviți clienții, fără să te simți stânjenită că nu este aranjată așa după cum îți dorești.

Despre mine

Website la Cheie

Te învață cum să îți creezi un site superb și funcțional, fără să fie nevoie să ai cunoștinte tehnice avansate.

Îți explică pe înțelesul tău termeni precum: domeniu, găzduire, SSL, WordPress, temă, plug-ins, page builder și multe altele.

Îți libertatea de a face modificările pe care le dorești în site-ul tău fără depinzi de web designer/programator.

Îți salvează timp oferindu-ți structura și designul celor mai importante pagini din site-ul tău de prezentare (Acasă, Despre mine, Servicii, Blog, Contact). Tu trebuie doar -l personalizezi cu detaliile afacerii tale.

Îți crești afacerea în timp ce ai mai mult timp pentru familia ta și pentru tine.

Cum funcționează?

1

Cumperi minicursul și template-urile.

2

Îți verifici adresa de e-mail pentru a primi acces la minicurs.

3

Urmărești
videourile.

4

Îți creezi site-ul la care visezi, cu template-urile preferate!

5

Începi vinzi mai mult și petreci timp mai mult cu familia.

Imaginează-ți unde ai putea să fii de azi într-o săptămână!

Ai putea avea un site care arată bine și care vorbește pe limba clientul tău ideal. Ai putea să te mândrești cu noua casă
on-line a afacerii tale. Ai putea să-ți termini în sfârșit de construit site-ul și să te ocupi liniștită în continuare de afacerea ta!

Ești pregătită să te mândrești cu site-ul tău?

Ce pierzi dacă nu cumperi Website la Cheie?

Ratezi ocazia să ai un site la costuri minime.

Ca să plătești un web designer pentru a-ți realiza site-ul de prezentare al afacerii tale, trebuie să fii pregătită să scoți din buzunar minim 500 de euro. Prin comparație, în acest minicurs investiția financiară este considerabil mai mică tocmai pentru că TU vei fi cea care îți vei construi singură site-ul, cu ajutorul meu.

Amâni la nesfârșit să ai un site funcțional care să te ajute să-ți crești afacerea.

Dacă nu ai nimerit web designerul potrivit care să-ți construiască site-ul la timp, atunci pot trece luni de zile până să-l ai finalizat. Și chiar și așa, riști să nu fie cum îți dorești și să funcționeze corect. Sau să înțelegi ce trebuie să faci tu după aceea și cum să-l administrezi.

Cu Website la Cheie ai un site de prezentare perfect funcțional în doar 5 zile și tu controlezi întreg procesul de construire al casei on-line a afacerii tale.

Ratezi ocazia să faci reclame (Google Ads, Facebook Ads) care să și merite banii alocați pentru ele.

Dacă îți pierzi banii și te chinui să faci reclame pe Facebook fără a avea un site, îți confirm că mai bine economisești acei bani folosiți la „boost post” și să-i investești în altceva. Așa spun experții în Facebook ads și poate ai văzut și tu că, din toamna lui 2020, nu îți mai merg campaniile de reclame (de mesaje, engagement) după cum te aștepți.

După ce ai un site, construit cu ajutorul minicursului Website la Cheie, îți poți instala Pixelul pe el și să începi să faci reclame „pe bune”.

Pierzi timp prețios.

Când răspunzi la aceleași întrebări repetate ale potențialilor clienți, pierzi timp prețios pe care l-ai putea petrece împreună cu familia, să lucrezi la alte aspecte ale afacerii tale sau, pur și simplu, să te odihnești mai mult. Pentru că știm că o afacere ne consumă timp și energie destulă.

Nu îți iei afacerea în serios.

Până la urmă, dacă nu ești pregătită să treci de la stadiul de hobby la cel de afacere care are un site de prezentare, atunci nici nu ești gata să îți iei în serios afacerea și pe tine. 

Nu ești gata să îți prețuiești la adevărata valoare timpul tău, studiile și cunoștințele tale, inclusiv clienții tăi, stadiul la care poate crește afacerea ta printr-un site (vezi frica de succes) și, în cele din urmă, nu te prețuiești pe tine. Pentru că ai nevoie să lucrezi mai inteligent, utilizandu-ți optim timpul și banii, nu doar să lucrezi din greu sau ca un angajat.

Cumpără Website la Cheie la preț redus
înainte să expire oferta de lansare!

Zile
Ore
Minute
Secunde

doar 247 397 lei

*fiind un produs de natură digitală, nu se poate returna.

doar 447 597 lei

*fiind un produs de natură digitală, nu se poate returna.

Întrebări frecvente

Un site construit pe platforma WordPress.org implică cumpărarea unui domeniu (numele siteului – ex: roxiehrsitev.com) – aprox. 11 euro/an și găzduirea (locul unde sunt salvate toate fișierele site-ului tău) – aprox. 50 euro/an. În tutorialele din minicurs, te ghidez pas cu pas cum să le cumperi pe ambele de la Hosterion.

În afară de domeniu și găzduire, nu mai trebuie să cumperi nimic.

Nu. Minicursul Website la Cheie te va învăța să îți construiești un site de prezentare pentru serviciile tale. Nu conține tutoriale despre setare unui magazin on-line, plată cu cardul, adăugare produse etc.

Nu. Template-urile incluse în minicursul Website la Cheie te vor ajuta să îți construiești un site pe platforma WordPress.org și funcționează doar cu page builder-ul Elementor.

După cumpărarea minicursului, vei primi imediat un e-mail cu informațiile de login pentru platforma unde vei putea descărca template-urile și accesa tutorialele și bonusurile.

După cumpărare, vei avea acces nelimitat și pe viață la template-uri, tutoriale video și bonusuri.

Notă cu privire la rezultatele în urma minicursului Website la Cheie

Website la Cheie este un produs creat pentru a te ajuta să îți atingi obiectivul de construire al unui site pentru afacerea pe care o gestionezi. Nu garantează creșterea vânzărilor, a numărului de clienți sau a succesului, indiferent care ar fi acesta pentru tine. 

Website la Cheie este destinat să îți ușureze construirea site-ului pentru afacerea ta, cu un buget redus. Nu pot oferi nicio garanție cu privire la rezultatele obținute în urma participării la minicurs. Website la Cheie nu promite aceleași rezultate pentru toți participanții, acestea fiind consecința directă a efortului pe care îl vei depune în urma participării la curs și a implementării tutorialelor. 

Toate cifrele de pe pagina aceasta sunt estimări sau proiecții și nu ar trebui considerate exacte, reale sau ca o promisiune a rezultatelor tale. Vor fi antreprenoare care vor cumpăra acest minicurs și nu vor finaliza construirea site-ului lor niciodată, deci și rezultatele acestora vor fi inexistente. 

Însă vor fi și antreprenoare care vor lua în serios participarea, urmărirea și implementarea tutorialelor, iar acestea vor reuși la final să își lanseze cu succes site-ul. 

Totul depinde de tine, eu îți pun la dispoziție doar uneltele necesare pentru a atinge rezultatele pe care ți le dorești.